Vinum Domi

Es un vi jove on prima la frescor, sense renunciar al cos típic dels vins de la comarca. En nas ens ofereix una atractiva combinació de fruites vermelles i regalèssia, i en boca trobem un vi que mostra certa mineralitat sense deixar de ser fàcil de beure.

Petit Gènesi

Ens trobem davant d’un semicriança tipic del Montsant, la força de la carinyena l’elegància de la garnatxa i el toc distingit del syrah son acompanyats d’un suau pas per fusta per encara potenciar mes les seves virtuts. Ens trobem un vi de color intens on es combina l’elegància dels aromes de fruites negres ben madurades am notes torrefactes i balsàmiques que li atorga el seu pas per bota. En boca ens trobem un vi fresc i equilibrat amb una certa estructura que li augura una llarga vida.

Gènesi Varietal Carinyena

Es tracta d’un monovarietal de carinyena (samsó) de vinyes velles. De color cirera picota molt intens, Gènesi Varietal és un vi de gran complexitat. Ens envaeix el nas amb aromes de fruites negres madures, toffe, espècies i baix bosc amb un fons balsàmic. En boca es descobreix com un vi amb gran expressió de terroir, ampli, carnós i amb una acidesa que l’omple de vida, i juntament amb la seva elegant estructura tànica ens augura una llarga vida en ampolla.

Gènesi Varietal Garnatxa

Elaborat exclusivament amb vinyes velles de garnaxa autòctones de la zona. Criat en barriques de roure francès i hongarès durant dotze mesos. Aquest vi per les seves característiques naturals pot produir precipitats. Color cirera picota intens amb un rivet viu. Ens ofereix un nas mineral, ple d’aromes especiats balsàmics, fruits vermells en licor i tocs cítrics. En boca es mostra fresc i intens, carnós i amb una acidesa i una estructura que auguren una gran evolució en ampolla.

Gènesi Selecció

Criança de 12 mesos. Garnatxa i carinyena de vinyes velles. Es tracta d’un vi negre de color cirera picota, d’intensa capa i amb un ribet on predominen uns tons rogencs molt vius aconseguits mitjançant una criança sense excessos.
En nas mostra una atractiva fruita negra, deixant pas a uns fons de fruita roja amb algun subtil to cítric que alegra i refresca el vi. Posteriorment ens ofereix aromes torrefactes i de xocolata procedents de la criança en bótes de roure francès i hongarès de la millor qualitat.
En boca ens trobem un vi fresc, equilibrat en tots els aspectes, i amb un taní de certa duresa que augura una bona evolució en botella.